Velkommen til Ejstrupholm

Vores landsby er beliggende midt i det smukke midtjyske landskab i Ikast-Brande kommune. Landsbyen har ca. 1650 indbyggere spredt ud over et areal på ca. 1,39 kvadratkilometer.

Byen har optimal beliggenhed med let adgang til de nærliggende provinsbyer og kun 35 km. til storbyen Herning. Der er kort afstanden til motorveje , hvilket giver hurtig forbindelse med nord, syd, øst og vest Jylland og forkortelse af rejsetiden til og fra arbejde eller familie.

At bo i landsbyerne frem for storbyerne giver mange fordele. Meget mere hus for pengene, større socialt netværk, tryghed og nærvær for både unge og ældre, naturen tættere på, mere plads og større frihed.

Besøg vores landsby

Overvejer du at flytte til vores landsby, så kom på besøg og lad en af vore lokale vise dig rundt.

Det er en stor beslutning at flytte og vælge hvor børnene skal vokse op. Hvor er mulighederne størst? Hvor er trygheden størst? Hvilket sted passer bedst til vores livsværdier? Hvilken placering skal vi vælge i forhold til vores arbejde. Der er mange spørgsmål inden den store beslutning tages.

Det kan være svært og nærmest umuligt, at sidde hjemme i sofaen og vide om vores landsby kan tilbyde netop det I søger. Kom hellere på besøg! I vores landsby er vi mange, der gerne stiller os til rådighed for spørgsmål, men også til at vise rundt og fortælle mere om fordelene ved vores landsby. Et besøg i vore lokale institutioner er naturligvis også at anbefale.

Kontakt lokalrådet eller borgerforeningen og vi finder gerne den bedst egnede til at svare på jeres spørgsmål.

Find en kontaktperson på knappen nedenfor.

Værdigrundlag

Ejstrupholm’s værdigrundlag skal afspejles i det tætte samarbejde mellem byens foreninger, butikker, erhverv samt borgere.

Der skal være grobund for et godt, stabilt socialt netværk, som er naturlig for en mindre by, men som skal plejes via foreningslivet og frivillige aktiviteter.

Vi vil arbejde for at skabe en aktiv by, med mange muligheder for aktivering i lokale foreninger.

Vi vil arbejde for sikre bosætningen, så grundlaget til at lokale erhverv kan få god og uddannet lokal arbejdskraft, er til stede, og det dermed bliver muligt at etablere virksomheder i nærområdet.

Vi vil i tæt samarbejde med kommunen arbejde for at gøre det attraktivt at tage entreprenante intiativer som gør gavn for bosætningen, butikkerne og erhvervet i området.

Hjemmesidens sponsorer – Husk at støtte lokalt – De støtter os..