Duedag

Som det sidste af de store kræmmermarkeder, byder Duedag i Ejstrupholm på rigtig mange spændende tilbud. Kræmmerne er på vej i vinterhi og skal have solgt de sidste varer, så her kan en god handel laves.

Præmieringen af duerne foregår i hallen og rundt blandt kræmmerne er der mange fugle og andre mindre dyr. Fuglene er primært samlet omkring hallen, men det er frit for udstillerne at placere sig, hvor de vil.

Duedag arrangeres af frivillige fra 4 lokale foreninger. Det er Ejstrupholm Håndværker- og Borgerforening, Ejstrupholm Gymnastik Forening, Ejstrupholm Idræts Forening og Handelstandsforeningen for Ejstrupholm. Ca. 130 frivillige deltager i arbejdet.

Rundt i byen kan der købes øl, vand, pølser m.v.
Morgenmad samt dagens middag kan købes følgende steder:

Dueslaget – telt på Søndergades P-plads med øl og kaffe samt rundstykker.

Cafe Duen på Østergade tilbyder øl, vand, pølser, kaffe og brød.

I forbindelse med betaling for parkering (40,-) udleveres kort over byen med markering af spisesteder, toiletter og information.

Vi vil forsøge at samle de handlende med fugle og fjerkræ omkring hallen i Ejstrupholm. Der vil som tidligere år være stor dueudstilling i hallen.

Tidligere var Duedag i Ejstrupholm Danmarks største fugle og fjerkræ marked. På grund af skærpet lovgivning har dagen haft svære betingelser de seneste år, men vi håber nu hvor betingelserne igen er bedre, at kunne genskabe Duedagen som landets hyggeligste og bedste marked for fugle og fjerkræ.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Duedag i Ejstrupholm.

Duedag

13. oktober kl. 7:00 - 16:00

Vores sponsorer

Følg os på facebook

Hjemmesidens sponsorer – Husk at støtte lokalt – De støtter os..