Oversigt over legepladser

Ejstrupholms foreninger har inden for de sidste par år etableret en større legeplads, på borgerforeningens arealer i anlægget.

Projekt Sløjfen, som er et fælles projekt med mange foreninger i samarbejde har skaffet midler til en lækker og dejlig legeplads til byens børn i alle aldre.

Men derudover er der også flere legepladser i byen samt flere legepladser i kort afstand fra byen med naturen som centrum.

Nedenfor har vi listet nogle af de muligheder der er i byen samt nærområdet.

Legepladsen i anlægget

På borgerforeningens areal i anlægget ligger denne lækre legeplads, hvor der er flere muligheder for leg og aktivering. Blandt andet kan nævnes 2 karruseller, klatrestativ (spindelvæv), samt klatrevæg. For de lidt mindre er der også gynger og klatrestativ med rutsjebane

Ved siden af legepladsen ligger multibanen og fitness området.

Anlægget

Læs mere om anlæggets legeplads herunder

Legeplads på Birkevej

På Birkevej ligger en legeplads drevet af beboerforeningen på Birkevej. Legepladsen drives helt af frivillige kræfter, men er åben for alle.
Man kan hjælpe legepladsen ved at blive medlem. Der findes to typer af medlemskab:

Medlemstyper:

Aktiv medlem kr. 350,-

Passiv medlem kr. 125,-

Hvis du skulle have interesse i at støtte legepladsen med enten et aktivt eller passivt medlemskab kan du indbetale beløbet via netbank til Jyske Bank konto 7242-108351-9

Pengene går til at vedligeholde legeredskaberne samt det omkringliggende grønne område.

Der bliver årligt afholdt “Sankt Hans” fest om fredagen i uge 25, hvor der grilles medbragt mad, og brændes bål i bålstedet.

Birkevej

Læs mere om Birkevejs legeplads herunder

Naturlegeplads i Hastrup plantage

Hastup Skovlegeplads og Naturtræning ligger ca. 4 km. fra Thyregod centrum i naturskønne omgivelser, med Skjern å som nærmeste nabo. Børn, unge og ældre samt familier i enhver størrelse vil få stor glæde af skovens muligheder. Der er to flotte madpakkehuse hvor den medbragte mad kan nydes eller hvis du er mere til bålmad, så kan denne laves på grillen og nydes i det fri eller i den åbne natur. Der er mange aktivitetsmuligheder, hyggelige oaser og mulighed for at være rigtig tæt på naturen. Der arbejdes lige nu på at etablere en shelter på området.

Kilde: udinaturen.dk

Ikke langt fra Legepladsen ligger Hastrup MTB bane som nemt kan køres sammen med de etablerede skovstier i området, så man sagtens kan få en lang tur.

Hastrup plantage

Læs mere om Hastrups legeplads herunder

Naturlegeplads ved Hampen sø

Naturlegepladsen er anlagt i højstammet skov nær badestranden ved vestenden af Hampen Sø, der er en af landets reneste søer.

Udover legeredskaber er pladsen forsynet med bålplads, dog uden brænde, samt borde og bænke. Ved den nærliggende p-plads er der offentlige toiletter.

En mærket vandrerute (gul) passerer legepladsen og går rundt om Hampen Sø.

Parkering sker på p-pladsen ved hovedvej 13 ved vestenden af Hampen Sø. Naturlegepladsen ligger på højre hånd 200m inde ad Søvej.

Hampen sø

Læs mere om legepladsen ved Hampen sø herunder

Hjemmesidens sponsorer – Husk at støtte lokalt – De støtter os..